New home

Με μια ματιά

Ξεκινήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα τη βιομηχανική και συστηματοποιημένη παραγωγή κατεψυγμένου γύρου.

Από το 2006 προμηθεύουμε με μοναδικά προϊόντα κρέατος τους κορυφαίους της εστίασης αλλά και το οργανωμένο λιανεμπόριο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δημιουργούμε εμείς τα μίγματα των μπαχαρικών μας διατηρώντας την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων μας σταθερή.

Παράγουμε κάθε μέρα στο ιδιόκτητο εργοστάσιό μας
• 20 τόνους γύρου
• 5 τόνους σουβλάκι
• 10-15 τόνους κρεατοσκευάσματα
• 1,5 τόνους μεριδοποιημένα κρέατα

Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 20 χώρες.

Elvida Tech
     Ειδική ομάδα μηχανικών μας σχεδιάζει και αυτοματοποιεί τα μηχανήματα και την παραγωγική μας διαδικασία.

Το 100 % της ενέργειας που χρησιμοποιούμε προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

"Θέλω να φτιάχνω

προϊόντα που θα

έδινα στα παιδιά μου"

Αυτό είναι το απόλυτο standard ποιότητας και είναι η υπόσχεση του ιδιοκτήτη της εταιρείας μας.

Μια ιστορία αγάπης για το καλό κρέας

2002

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Ξεκινάμε να παράγουμε πρώτοι κατεψυγμένο Γύρο και Σουβλάκι για την Ελληνική αγορά.

2006

Νέα μετοχική σύνθεση.

2012

Λανσάρουμε κρεατοσκευάσματα με γύρο ψημένο.

2016

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

2017

Φέρνουμε στην Ελλάδα premium κοπές κρεάτων angus της Devesa.

2013

Αλλάζουμε όνομα.

2023

Λανσάρουμε το «απ’ όλα», ένα καινοτόμο προϊόν για τυλιχτό σουβλάκι στο σπίτι.

Σήμερα

Εξακολουθούμε να είμαστε σε κάθε ελληνικό σπίτι και με δυναμική παρουσία στην εστίαση, προτείνοντας συνεχώς νέες, απολαυστικές λύσεις που κάνουν τη διαφορά.

Πιστοποιήσεις

ISO 22000: 2010

Το Πρότυπο ISO 22000 είναι ένα Διεθνές Πρότυπο που προδιαγράφει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων προκειμένου οι οργανισμοί της αλυσίδας τροφίμων να καταδεικνύουν την ικανότητά τους στον έλεγχο των κινδύνων και να διασφαλίζεται η ασφάλεια των τροφίμων. Εκδόθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) το 2005 και ενσωματώνει τις απαιτήσεις του HACCP, τις απαιτήσεις των προαπαιτούμενων (PRP’s και OPRP’s), τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και τις γενικές αρχές των συστημάτων διαχείρισης.

ISO 14001: 2015

Το ISO 14001:2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξημένη ευαισθητοποίηση στο κοινό και τους καταναλωτές για θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

IFS: 2015

Αποτελεί ιδιωτικό πρότυπο της Ένωσης Γερμανών Λιανεμπόρων (HDE) και Γάλλων Λιανεμπόρων (FCD), σε εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Ασφάλεια Τροφίμων (GFSI). Έχει παρόμοια δομή και απαιτήσεις με το πρότυπο του BRC και πιστοποιεί την ασφάλεια και την ποιότητα επεξεργασμένων τροφίμων και των διαδικασιών παραγωγής.

BRC: 2015

Το πλαίσιο του προτύπου καθορίζει τον τρόπο διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων, της ακεραιότητας, της νομιμότητας και της ποιότητας σε βιομηχανίες που παράγουν, επεξεργάζονται και συσκευάζουν τρόφιμα.

Halal: 2019

Η πιστοποίηση Halal των τροφίμων αποτελεί ένα συνδυασμό ελέγχου θρησκευτικών απαιτήσεων και απαιτήσεων παραγωγής οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την ασφάλεια και την “καθαρότητα” των παραγόμενων τροφίμων σύμφωνα με τους Ισλαμικούς κανονισμούς.