Με 1 Platinum και 4 Xρυσά βραβεύτηκε η προσήλωση στη καινοτομία και στη ποιότητα

 Οι σημαντικές διακρίσεις για την Elvida Foods συνεχίστηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνοντας τις σωστές βάσεις που έχει θέσει η εταιρία, τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά. Πιο αναλυτικά, η Elvida Foods απέσπασε:

  • τρία (3) Χρυσά στις κατηγορίες ‘Κατεψυγμένο Προϊόν’, ‘Έτοιμη Λύση Προϊόντος Κρέατος’, ‘Επιχείρηση Παραγωγής Παρασκευασμάτων Κρέατος’,
  • δύο (2) βραβεία (Χρυσό & Platinum) για την Εξαγωγική της δραστηριότητα και
  • ένα (1) βραβείο ως ‘Meat Company of the year’.

Μία ελληνική εταιρεία, με ιστορία άνω των 20 ετών και από τις μεγαλύτερες πλέον εταιρείες παραγωγής προϊόντων κρέατος. Επίσης, τα τελευταία χρόνια η Elvida Foods είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του brand Devesa στην Ελληνική αγορά. Η καινοτομία, η ικανοποίηση του πελάτη, η κοινωνική ευθύνη, η ηθική ακεραιότητα, η προσήλωση στην ποιότητα είναι αξίες που καθοδηγούν τις δραστηριότητες της  από την έναρξη της λειτουργίας της, μέχρι και σήμερα.

Με αφορμή τη σχετική βράβευση ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Πάνος Αδαμαντιάδης δήλωσε: «Τα βραβεία αυτά, αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη, ενισχύοντας την ηγετική θέση μας στην αγορά. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας ωστόσο αποτελεί τον πυρήνα της αποψινής επιτυχίας, αφού επενδύουμε όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη και στην εκπαίδευση αυτών, δίνοντας τα εργαλεία που χρειάζονται.».

 

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ο κύκλος εργασιών ανήλθε το 2022 σε € 35εκ έναντι € 26εκ. το 2021, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 31,27%! Η Εταιρεία στην διάρκεια του 2022 απασχόλησε 195 άτομα έναντι 179 άτομα το  2021 αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας!

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ανάπτυξη παίζει η έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, αφού η εταιρεία έχει πλέον παρουσία σε πάνω από 15 χώρες ανά τον κόσμο, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη τον τελευταίο χρόνο κατά 32%.