New Project - 2024-08-12T171840.038

Η Elvida Foods ανακοινώνει με χαρά τη δέσμευσή της για διατήρηση σταθερών τιμών προς όλους τους πελάτες της στην αγορά της Εστίασης, στα brand Hellenic Gyros & Nostimost, με τις ίδιες τιμές από τον Μάϊο του 2023, παρά τις προκλήσεις και τις ανατιμήσεις των α’ υλών (χοιρινό, κοτόπουλο και βόειο) που παρουσιάζονται στην παγκόσμια αγορά. Αυτή η απόφαση αντανακλά την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών, καθώς και στην υποστήριξη της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας.

Η απόφαση αυτή βασίζεται στους εξής πυλώνες:

  1. Υποστήριξη των Πελατών μας: Αναγνωρίζουμε τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν οι πελάτες μας στην επιτυχία της εταιρείας μας. Με τη διατήρηση σταθερών τιμών, διασφαλίζουμε ότι μπορούν να σχεδιάζουν και να λειτουργούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, αυτή τη δύσκολη κι απαιτητική περίοδο του χρόνου.
  2. Σταθερότητα στην Αγορά: Η απόφασή μας για μη αύξηση των τιμών συμβάλλει στη σταθερότητα της αγοράς και βοηθά στη μείωση των πληθωριστικών πιέσεων. Πιστεύουμε ότι η σταθερότητα στις τιμές είναι απαραίτητη για την υγιή ανάπτυξη της οικονομίας.
  3. Μακροχρόνιες Σχέσεις: Στην ElvidaFoods δίνουμε έμφαση στις μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες. Η δέσμευση για μη αύξηση των τιμών ενισχύει την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία με τους πελάτες μας.
  4. Καινοτομία και Ποιότητα: Η σταθερότητα στις τιμές μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην καινοτομία και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας. Αυτό ωφελεί όλους τους συνεργάτες μας και διατηρεί την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας μας.

Δήλωση της κας Καραμήτσα- Elvida Foods GM

Η Γενική Διευθύντρια της Elvida Foods κα Γιάννα Καραμήτσα , δήλωσε: «Η δέσμευσή μας για την μη αύξηση των τιμών προς τους πελάτες μας αντανακλά τις αξίες μας και την πίστη μας στη δύναμη της συνεργασίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η απόφαση θα ενισχύσει τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου οφέλους με τους συνεργάτες μας, διασφαλίζοντας την κοινή μας επιτυχία στο μέλλον. Παραμένουμε πιστοί κι ενισχύουμε το μήνυμά μας «Μαζί φτιάχνουμε το αύριο».